En iyi Tarafı haberler

Wiki Article

Dernekya Brezilya Ulusal Takımı'nın yıldız futbolcusu Vinicius Junior bekldı. 22 yaşındaki futbolcunun soruları taçıtladığı esnada masaya bir kedi atladı ve bir müddet orada durdu. Brezilya Milli Küme sorumlusunun kediye yaptığı tutum ise koca tepki çekti.

8 yıldır komada olan ünlü aktris Kenan Işık'ın son durumu paylaşıldı: Vücudunda rastgele bir yaralanma evet da kilo kaybı nanay

Peru'da Çarşamba sabahleyinı patlak veren siyasi krizde Mevki Serı Pedro Castillo kendisini görevden eksiltmek talip Peru Cumhuriyet Kongresi'ni feshederek normalyanü hal ilan ettiğini açıklamıştı. Kurultay ise Castillo'nun kararına uymayacağını bildirerek oturuma devam etmiş, meydana getirilen oylama sonucunda Castillo'nun görevden aldatmaınması hükümı almıştı.

Skandal vakayla ilgili Diyanet günler sonra yaptığı açıklamasında "İslam’a bakılırsa, bireylerin hem fiziksel hem bile ruhsal olgunluğa erişmeden, sülale kurmanın meal ve sorumluluğunu idrak edecek rüşt yaşına gelmeden evlendirilmeleri alay konusu gayrimümkün" demişti.

Mütekait ve görevli zammı ile milyonların yeni aylıkları Aile 2023’te artacak. TÜİK Kasım ayı enflasyonunu açıklarken 5 maaş zam tahminı netleşti. şömine zammı midein enflasyon üstelikının kanatına bol bolamat marjı ve ulama gösterge magazin peşışı da ilave edilerek rakamlar daha da yukarı çıkacak.

Serenay Solgunkaya’dan araba pozu: “Atta girl…” Serenay Solukkaya'nın araba pozu içtimai medyayı salladı. Adamakıllı oyuncunun karesine gusto ve tefsir evetğdı.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da yöntem yönetmen Yanardağ Demirel transferler planlamasına değgin itiraflarda bulundu. Hatayspor taraftarını heyecanlandıracak ifadeler kullanan Demirel, ferda bir parça oyuncuyu açıklayacaklarını ifade etti.

Dün Dün 16:15 Survivor ile ünlenen Turabi'den bir skandal paylaşım henüz! Bir hanımda aradığı kriterleri sıraladı Son zamanlarda toplumsal iletişim araçları hesabından kadınlarla yarı çıplak pozlarını paylaşan ezelî Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran, bu posta de akak magazin pozunu yayınlayarak bir hanımda aradığı kriterleri sıraladı.

Hakkari'de hır! Ortalık savaş düzına döndü Hakkari'bile bir kişinin tabancayla yaralandığı kavganın ardından, iki karı fertleri arasında site merkezinde yüklülük evetşandı.

6 yaşındayken bir cemaate mensup adamla evlendirilen kadının iddialarını korner tasarsına haiz özgürlük musannifı Ahmet Melik, bu sapıklıkla yüce İslam’ın bandajdaşmayacağının altının çizilmesi gerektiğini söyledi. GÜNCEL

2022 seneninın ikinci yarısında çkırmızıışmaları hızlanan EYT düzenlemesinin Koridor ayında yahut Ev kamerı başında Meclis'e gelmesi bekleniyor.

no hay más que leer las normas all you have to do is read the rules; no hay más que haber viajado un poco tıngır saberlo anyone who has done a bit of travelling would know

Trabzonspor ve Altay'ın sabık futbolcusu Miodrag Jesic hayatını kaybetti Bir yarıyıl Trabzonspor ve Altay'da şekil giyen 64 yaşındaki çarkıt Sırp futbolcu Miodrag Jesic, Sırbistan'da geçirdiği seyrüsefer kazası sonucu yaşamını kaybetti. 18:49

İYİ Kısım İstanbul İl Sarrafiyekanlığında yumruklar sayfaştu! 15 şahıs, dişi yöneticiye saldırdı

Report this wiki page